Logeren en paardrijden 

Verblijf in B&B "de Neust" ,en paardenstalling op de Paardenheerlijkheid van waaruit u rijtochten over Marienwaerdt en door de Betuwe kunt maken. Voor twee dagen of voor een vakantie.

Informeer bij heerlijk@marienwaerdt.nl   

Kinderfeestjes

Wilt u uw kind een onvergetelijk feest bezorgen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. In ons ontvangstgebouw is er ruimte om cadeautjes uit te pakken en taart te eten. Daarna fijn met de paarden aan de slag!

Uiteraard wordt er gereden, leren de kinderen de paarden kennen en worden er leuke spelletjes gespeeld.

In overleg kunnen er ook themafeestjes worden georganiseerd. Denk hierbij aan prinsessen/ridder/cowboy/indianen-thema's.

Ook beschikken wij over een heuse hindernisbaan, met veel spannende en uitdagende hindernissen. Deze kan in het programma worden betrokken. Denk hierbij aan een survival/soldaten-thema.

Mennen op Marienwaerdt

Behalve te voet en per fiets kunt u Marienwaerdt ontdekken vanaf de bok van een rijtuig of maraton menwagen. Onder begeleiding van deskundige koetsiers stapt en draaft u door lanen en over paden . U leert zo op de meest aangename manier de mooiste en meest verrassende plaatsen van Marienwaerdt kennen. U kunt zich laten rijden.

U kunt ook, onder begeleiding, zelf de teugels in de hand nemen en een eerste indruk van de mensport opdoen. Menarrangementen zijn mogelijk tot omstreeks 50 personen, een uur of een halve dag.

Huifkartochten voor feesten en partijen

Voor feesten voor grote en kleine mensen kunt u bij de paardenheerlijkheid een huifkar huren, voor een uur of een dagdeel. Een combinatie met een rondleiding over het historische deel van Marienwaerdt, een bezoek aan de biologische boerderij of een rit naar de pannenkoekenboerderij de "Stapelbakker" is mogelijk.

Koetsen en rijtuigen voor bruiloften en feesten

Marienwaerdt heeft de beschikking over een klassieke zwarte trouwkoets, getrokken door een, twee of vier paarden. Het gebruik van volgrijtuigen voor kleine en grotere gezelschappen is mogelijk.

Informatie en reservering uitsluitend per email bij paarden@marienwaerdt.nl  

 

 

Agenda overzicht

Voor Paardrijden op Mariënwaerdt, informatie over de ponykampen, stalling of inscharen, kunt u contact opnemen met Wendy Zwartjes op 0613454613 of via paarden@marienwaerdt.nl.                                                                              

zie complete agenda in